jippie

Idag mår jag toppen över toppen!! Jag har 1. världens bästa mamma, 2. Jag har paket som är på väg till mig och 3. Min mamma planerar en resa till oss. För jag vill verkligen bara bort bort bort!! men nu är jag skit glad och ska fortsätta vara det :-) Det var så lite så för upplysningen!

stopp

Hej. ja jag är en arg och deppig tjej. Men jag är trött bara haha. Jennifer är här och vi ska bara vara, prata och hjälpa varandra att må bättre. Hoppas att vi kan hjälpa varandra lite på traven. Ska också prata med mamma om att åka någonstans. Bara bort för en lång helg eller lite längre. Bara för att komma bort från verkligheten lite. Har inte gjort det med henne på länge så skulle verkligen se fram emot att göra det :-). puss

17 år

Finns ingen som du, ingen som är bättre än du och ingen som någonsin skulle kunna ta din plats.
Helt enkelt den mest bästa vän man någonsin kan ha. Dig kan jag verkligen tänka mig att spendera resten av mitt liv med. Du är verkligen helt otroligt bäst.

spyr på sådana som er

Är så jävla trött på människor. Tjejer som killar, spelar ingen roll. Bara själva grejen med att alla bara tänker på sig själva hela tiden. Folk inser verkligen inte vad vänskap och så vidare betyder. Ingen verkar fatta att när man verkligen försöker vara snäll, omtänksam, rar, framåt, glad så tycker man om en som person och vill bara väl. Men vad fan får man tillbaka? Skit. Bara ren jävla piss skit. Jag försöker alltid behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Trodde att det skulle räcka men folk nu för tiden verkar begära det man inte kan ge dem. Som om de vore gudar eller något. Men snälla, kan ni bara inse att inom en snar jävla tid kommer ni inte ha någon. Inte en enda jävel för utom er själva. Hur fan kommer ni kunna leva med er själva då? Sorgligt säger jag bara.

Vi

Finns ingen jag saknar mer än dig just nu. Det var du och jag. Ingen annan där i mellan. Tack för det vi hade.

RSS 2.0